YOUTH ACTIVITIES
FIFA WC 2014 BRASIL
KEEPERCOACHING USA

Laatste training voor oefeninterland

NED
Foto: ANP

Bondscoach Louis van Gaal lijkt toch te kiezen voor Daley Blind als linkervleugelverdediger, en niet voor Patrick van Aanholt. Dat valt op te maken uit de laatste training van het Nederlands elftal voor de oefeninterland met Ghana, morgen in De Kuip.

Jonathan de Guzman en Nigel de Jong zijn vermoedelijk de controlerende middenvelders, met daarvoor Wesley Sneijder als 'nummer tien'.

Duizenden voetbalsupporters waren naar de Rotterdamse Kuip gekomen om de open training bij te wonen van het Nederlands elftal.

Van Gaal betrad onder luid gejuich het veld met 25 internationals uit zijn voorlopige WK-selectie. De vier spelers die woensdag in actie kwamen met Jong Oranje waren er niet bij, net als de geblesseerd afgevallen Rafael van der Vaart.

Voor het duel met Ghana maakt Van Gaal zijn definitieve selectie van twintig veldspelers en drie doelmannen voor het WK bekend. Verwacht wordt dat Van Gaal morgen zal beginnen met zijn beoogde WK-opstelling.

Vermoedelijke opstelling: Jasper Cillessen, Daryl Janmaat, Ron Vlaar, Stefan De Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind; Jonathan de Guzman, Nigel de Jong, Wesley Sneijder; Arjen Robben, Robin van Persie.