YOUTH ACTIVITIES
FIFA WC 2014 BRASIL
KEEPERCOACHING USA

Frans Hoek Sports Studiedag 2013

DSC04199 - kopie  IMG_5896 - kopie  DSC04286 - kopie

Dit jaar zal op zaterdag 21 december 2013 de alom bekende en traditionele Frans Hoek Sports Studiedag plaatsvinden. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom op het sportcomplex van FC Weesp, Papelaan 153, 1382 RL. De Studiedag kent wederom een hoog Nederlands Elftal-gehalte, twee leden van de vaste staf zullen in Weesp acte de presence geven:

Danny BlindDANNY BLIND (met ondersteuning van video-analist MAX RECKERS):

Inzicht als coach in het spel van je eigen team en de tegenstander. De visie en speelwijze in relatie met sterkte/zwakte tegenstander. Met name ook kansen en bedreigingen daarbinnen.
Met beelden van het Nederlandse Elftal.

IMG_5996FRANS HOEK

Inzicht in spelhervattingen (aaanvallend en verdedigend). Kansen en bedreigingen mbt spelhervattingen. Met beelden van het Nederlandse Elftal. Ook zal er een praktijkdemonstratie onder de leiding van Frans worden gegeven.

JEROEN VISSCHER EN JURGEN FRUMEAU
van het bedrijf Turner, zullen een presentatie geven over nieuw projectanalyse van gegevens voor objectieve waarneming van acties en veranderingen van de coach als basis voor beslissingen (duurzaam realiseren van prestatieverbeteringen).

Overige informatie:
De studiedag is bestemd voor alle trainer-coaches vanaf 16 jaar, ongeacht het niveau waar men werkzaam is.Iedere deelnemer ontvangt een KNVB-certificaat. Trainer-coaches in het bezit van een KNVB-licentie kunnen door het bijwonen 3 studiepunten vergaren voor het verlengen van de licentie. Door met name ook het stellen van vragen kan men de ideaalsituatie vertalen naar het eigen niveau.
Kosten: slechts € 59,00.
Hierin is inbegrepen: koffie/thee, lunch en de studiemap. 
Voor KNVB-licentiehouders zijn 3 studiepunten te behalen. Leden van Trainersmagazine, VVON en CBV ontvangen 5 euro korting op deze studiedag (graag bij aanmelden je lidmaatschapnummer vermelden).

Tijdens deze dag laten wij u graag ons werk en passie zien.
Wij zien jullie dan ook graag op 21 december in Weesp!

Voor verdere informatie en inschrijven ga naar: www.footbally.com/aanmelden&cursus