YOUTH ACTIVITIES
FIFA WC 2014 BRASIL
KEEPERCOACHING USA

Beste Keeper van Nederland

IMG_1022
Voor het eerst werd er bij Flevo Boys een Frans Hoek keepersdag georganiseerd. Op het prachtige complex werd volop genoten door alle aanwezige keepers en keepsters. Zij leerden veel van o.a. het werken met de tsjoek, het voetbalkanon, de snelheidsmeter en het gatenbord. De perfecte organisatie van de club en de kundige Frans Hoek trainersstaf deden de rest. De komst van Diederik Boer in de demonstratie-training was de slagroom op de taart. 

De ruim 200 keepers en keepsters die vrijdag op de Frans Hoek Keepersdag aanwezig waren, zullen een geweldige dag beleefd hebben. Wat een enthousisasme spatte er van af! Blij, moe en voldaan gingen de jeugdige keepers en keepsters met een mooi aandenken naar huis. Het was weer perfect georganiseerd door vv Nieuw Lekkerland en de deskundige trainersstaf van Frans Hoek Sports zorgde ervoor dat ze veel nieuwe keepersbagage hebben opgepikt.

Dit zijn twee van de vele verenigingen waar wij keepersdagen mogen organiseren. Op de facebooksite Beste Keeper van Nederland kan je foto's vinden, volgen wanneer de volgende keepersdagen plaatsvinden en op de hoogte blijven van diverse andere activiteiten op keepersgebied.

Vergeet niet om op vrijdag 30 mei a.s. is de finaledag op het mooie sportpark van VVOG te Harderwijk. Hier zullen alle winnaars en nummers 2 van de keepersdagen van seizoen 2013-2014 aanwezig zijn. Zij strijden dan, per leeftijdscategorie, voor de titel BESTE KEEPER VAN NEDERLAND!

IMG_0755-001