YOUTH ACTIVITIES
FIFA WC 2014 BRASIL
KEEPERCOACHING USA

Finale Keeperspromotiedagen 10 mei 2013

Vrijdag 10 mei a.s. vindt de finaledag van de keeperspromotiedagen op het schitterende complex van voetbalvereniging VVOG te Harderwijk plaats.

Onder leiding van Frans Hoek Sports en onder auspiciën van de KNVB, gaan keepers en keepsters strijden om de titel “Beste Keep(st)er van Nederland”.
Ruim tweehonderd deelnemers zijn overgebleven uit ongeveer tweeduizend keepers(sters), die eerder actief waren tijdens keeperspromotiedagen in alle districten van de KNVB.
Alle finalisten komen nu samen in Harderwijk, waarna uit elke leeftijdscategorie een kampioen overblijft. Voor jongens: 6/7, 8/9, 10/11, 12/13, 14/15 16 en ouder en voor meisjes: 6 t/m 9, 10/11, 12/13, 14/15 en 16 en ouder.

Door middel van drie speciaal door Frans Hoek ontwikkelde keeperspelwedstrijden, wordt er tegen leeftijdsgenoten gestreden. De kampioenen krijgen een “gouden” handschoen en de titel: beste keeper of keepster van Nederland in hun leeftijdscategorie.

Ben jij ook een winnaar van een van de districtskeeperspromotiedagen en je hebt je nog niet opgegeven voor de finale? Stuur dan snel een mail naar: admin@footbally.nl en meld je nu nog aan!

Wij wensen alle keep(st)ers heel veel succes!!